Med nya Anmälningar blir det möjligt för er att ta emot intresseanmälningar till lagen, hantera formulär och godkänna nya spelare. Samla alla anmälningar på ett och samma ställe, samtidigt som ni automatiserar processen från första kontakt till att spelaren har betalt och med i laget.

Nyfiken på hur det ser ut för en medlem som har anmält sig? Läs mer här →

KOM IGÅNG

1. Förbered grupperna

För att ett lag ska visas på anmälningssidan måste medlemsgruppen vara bekräftad och ha en gruppkostnad kopplad till sig.

1. Navigera till MEDLEMSGRUPPER i vänstermenyn > GRUPPLISTA i takmenyn

2. Bocka i grupperna som ska bekräftas > klicka på massuppdatera

3. Tänd funktionen "Bekräfta" och bocka i rutan till höger > Uppdatera!

4. Navigera till BETALINSTÄLLNINGAR i vänstermeny för att lägga till en gruppkostnad

5.  Välj GRUPPKOSTNADER i toppmenyn

6. Klicka LÄGG TILL GRUPPKOSTNAD. Här väljer du rätt grupp och lägger till kostnadstyp och belopp.

7. Klicka SPARA.

TIPS!
Använder ni er av familjemedlemskap? Då behöver ni se till att det finns en gruppkostnad även för det.

2. Välj anmälningssätt

Nästa steg är att välja anmälningssätt för respektive lag. Här finns det fyra olika alternativ:

✅ Direktanmälan med betalning

Medlemmen anmäler sig till laget, betalar och får direkt en plats i laget. Perfekt för till exempel knatteskola eller liknande.

✅ Direktanmälan med prova på

Medlemmen anmäler sig och får en plats direkt i laget. Medlemmen har status prova-på vilket innebär att aviseringen är pausad under prova-på-tiden.

✅ Intresseanmälan med granskning (NY!)
Medlemmen anmäler sig till laget och läggs i en inkorg. Via inkorgen kan ni granska anmälningarna som har kommit in, godkänna eller byta grupp på personen. Välj att avisera direkt eller senare. När medlemmen är godkänd får den ett bekräftelsemail och ledare kan se medlemmen i sin grupp.
✅ Endast information (NY!)
Medlemmen kan inte anmäla sig till laget utan bara se information. Passar bra för tex A-laget som inte tar emot anmälan utan hellre hänvisar till lagets tränare.

1. Navigera till ANMÄLNINGAR i vänstermenyn

2. Klicka ÄNDRA ute till höger om laget du vill lägga ut på anmälningssidan.

3. Välj anmälningsätt.

Så länge inga inställningar har gjorts kommer lagen inte att visas på hemsidan, därav är alternativet “Ingen anmälan” alltid förvalt.

4. Fyll i information om anmälan

TIPS!
Om ni ska göra anmälningsinställningar för flera grupper samtidigt - Bocka i de grupper som ska uppdatera och klicka sedan på ÄNDRA uppe till höger.

Information inför anmälan: Fyll i info om laget. Medlemmen ser infon direkt på hemsidan utan att behöva anmäla sig.

Information efter anmälan: Fyll i info som ska skickas när medlemmen har anmält sig till laget.

Avancerade anmälningsinställningar:

Öppet från/till: Datumintervall när laget visas på hemsidan och medlemmarna kan anmäla sig.

Förvald gruppkoppling: Välj vilken gruppkoppling nya medlemmar ska få när de anmäler sig till laget.

Max antal deltagare: Fyll i hur många medlemmar som max får vara i laget (inklusive befintliga medlemmar)

Här kan du också lägga till frågeformulär om ni vill ha mer info från medlemmen än person och kontaktuppgifter.

TIPS!
Finns inte det frågeformuläret du letar efter? Läs mer om hur du lägger till ett nytt frågeformulär

Nu är inställningarna gjorda och laget syns på er anmälningsida!

TIPS!
Vill du ser hur er anmälningsida ser ut? Klicka på TILL ANMÄLNINGSSIDAN uppe i höger hörn.

3. Publicera anmälningssidan på hemsidan

För att visa anmälningssidan på hemsidan gör du så här:

Navigera till Hemsidan > Välj att lägga till en ny knapp > Designa knappen efter eget tycke och smak > Välj att länka knappen till ”Anmälningsidan”. Behöver du mer hjälp kring hur knappar funkar? Läs mer här →

Väljer du intresseanmälan med granskning samlas alla anmälningar i en inkorg.