Är ni en Kansliservice-förening som har sponsorer eller rabatter/erbjudande som era medlemmar kan ta del av? Såhär går ni tillväga för att lägga till dem i SportAdmin:

Steg 1 - Se till att ert medlemskort är aktiverat

Om medlemskortet inte är aktiverat, gör så här för att aktivera det: “Medlemskort” i vänstermenyn → klicka på “Inaktiva” → klicka på pennan nere till höger på ett medlemskort →  fyll i information och klicka i “Aktivera medlemskort” längst ner → “Spara”.

Steg 2 - Lägg upp en organisation

Gå till “Organisationer” i vänstermenyn → “Ny organisation” uppe i högerhörnet → fyll i information och klicka “Spara”.

Steg 3 - Skapa erbjudandet

Gå till “Erbjudande” i vänstermenyn → klicka på “Lägg till” uppe i högerhörnet → fyll i information → klicka i “Aktivera erbjudandet i MedlemsAppen” längst ner och “Spara”.

Pushnotis
För att skicka ut en pushnotis om det nya erbjudandet, gå till “Pusherbjudande” i toppmenyn → “Lägg till push-erbjudande” uppe i högerhörnet → fyll i information → “Spara”.

Är det första gången ni skickar ett pusherbjudande till era medlemmar, är risken stor att det kommer stå "Fel" i statusen. I det fallet, behöver ni skicka pushnotisen på nytt dagen efter när systemet läst in alla e-postadresser.