I SportAdmin kan era medlemmar få tillgång till ett digitalt medlemskort när de betalt sin medlemsavgift. Medlemskortet kommer de åt i SportAdmins MedlemsApp.

Alla inställningar för det digitala medlemskort görs under CRM i vänstermenyn → Medlemskort i toppmenyn.

Steg 1 - Gör en mall

Klicka på Mallar i undermenyn → Lägg till mall → fyll i nedan,

• Mallnamn: döp mallen.
  • Textfärg: välj färg texten på medlemskortet ska vara.
  • Logga: ladda upp en bild på exempelvis er föreningslogga.
  • Bakgrund: välj en färg eller en bild som bakgrund.
  • Genomskinlighet: väljer du en färg som bakgrund kan du justera genomskinligheten med reglaget.
  • Spara.

Steg 2 - Lägg till medlemskort

Klicka på Medlemskort i undermenyn → Lägg till medlemskort → fyll i nedan,

• Aktivera medlemskortet om det ska vara aktivt.
  • Namn: döp medlemskortet.
  • Mall: välj vilket mall medlemskortet ska ha.
  • Från/till: välj när medlemskortet ska vara aktivt.
  • Fler inställningar: klicka i vilken info som ska synas på medlemskortet
  • Välj målgrupper: klicka i de grupper som ska få tillgång till medlemskortet.
  • Spara.