Ibland händer det att en deltagare eller ledare ska flyttas från en grupp till en annan. Det är enkelt att utföra själva flytten i SportAdmin, men det kan skilja sig en aning beroende på ifall personen har en betalning kopplad till gruppen eller inte.

Att flytta en medlem

Du flytter en medlem genom att gå till Medlemsgrupper i vänstermenyn --> välja gruppen som medlemmen ska flyttas från --> klickar ändra ute till höger på raden för personen som ska flyttas --> längst ner på sidan kan du välja vilken grupp du vill flytta personen till.

Om medlemmen har fått en avisering i första gruppen, men ännu inte betalat

Aviseringen kommer inte att följa med. Aviseringslänk 1 bryts och blir ogiltig, medlemmen behöver nu få en ny avisering från grupp 2.

Om medlemmen har betalat sin avisering

Medlemmen har fått en avisering från grupp 1 och betalat. Om medlemmen sedan flyttas till grupp 2 kommer den betalda aviseringen från grupp 1 (med tillhörande gruppkostnader från grupp 1) att följa med.