Organisationer

För att samla föreningens sponsorer och andra organisationer som har koppling till föreningen finns menyn ”Organisationer” under ”Fler Funktioner”.

Organisationer i toppmenyn

Precis som i det vanliga personregistret finns här ett register över föreningens organisationer.

Lägg till en organisation

För att lägga till en organisation, klicka på ”Organisationer” i vänstermenyn.

1. Klicka på ”Ny organisation” till höger på sidan
  2. Skriv in föreningens uppgifter på organisationskortet. Organisationsnummer, organisation, adress och postnr/ort är obligatoriskt.
  3. Tryck ”Spara” för att lägga till organisationen.

Ändra en organisations uppgifter

För att ändra en organisations uppgifter, börja med att leta upp organisationen i listan med organisationer. Klicka därefter ”Ändra” till höger om organisationen och ändra de uppgifter du önskar. Klicka ”Spara” när du är klar.