I vänstermenyn “Aktivitetsavgifter” samlas alla aktiviteter som är möjliga att lägga till en aktivitetsavgift på.

Lägg till kostnad på en aktivitet:

1. Gå till "Aktivitetsavgifter" i vänstermenyn.
  2. Klicka på “Lägg till” ute till höger om en aktivitet.
  3. Fyll i följande:
    Kostnadstyp: välj en kostnadstyp som finns under huvudtypen “Aktiviteter”
    Fakturarad: fyll i vad det är för kostnad
    Belopp: fyll i ett belopp
    Om din förening är medlemsfinansierad, välj finansieringsmetod till höger
  4. Klicka "Spara"

OBS! En kostnad kan inte läggas till på en aktivitet som är upprepad eller som har en schemalagd kallelse.

En aktivitetsavgift går också att lägga upp via:

1. "Medlemsgrupper” i vänstermenyn, välj en grupp
  2. “Kallelser" i toppmenyn
  3. Klicka på "Lägg till kostnad" ute till höger om en aktivitet

ELLER

1. “Medlemsgrupper” i vänstermenyn, välj en grupp
  2. “Närvaro” i toppmenyn
  3. Klicka på ett datum längst upp för den önskade aktivitet
  4. Klicka på “Lägg till kostnad”-knappen i mitten på sidan

Se film om hur du kommer igång med Aktivitetsavgifter >>