Ofta när detta händer har en medlem som inte ska bli aviserad, blivit aviserad. Istället för att först stoppa aviseringen som gått iväg och sedan klicka i “Faktureras ej”, har “Faktureras ej” klickats i direkt. Aviseringen ligger därför kvar i bakgrunden, därav att påminnelserna fortsätter att skickas ut.


För att lösa detta, gör så här:


1. Klicka ur “Faktureras ej"

Gå till “Medlemsgrupper” i vänstermenyn och välj den grupp som den berörda medlemmen ligger i → klicka på “Ändra” ute till höger om medlemmen → bocka ur “Faktureras ej” → “Uppdatera”.


2. Stoppa aviseringen

Var kvar i medlemsgruppen → klicka på stoppknappen ute till höger om medlemmen.

"Stoppknappen" ser ut så här:


3. Klicka i “Faktureras ej” igen

Var kvar i medlemsgruppen → klicka på “Ändra” ute till höger om medlemmen → bocka i “Faktureras ej” → “Uppdatera”.