Sidor

Klicka på de tre strecken uppe till höger → Inställningar - Hemsida → Sidor.

Här kan du som ledare välja vilka undersidor du vill ha till din lagsida.

Du kan ta bort en sida eller lägga till fler sidor. Du kan ändra ordningen genom att klicka på de blå

pilarna upp eller ner

Redigera sida

Lägg till stycke: Du kan enkelt skriva text, nyheter, ladda upp bilder och album, lägga upp youtube klipp, skriva html koder m.m.

Börja med att klicka på ”Lägg till stycke” eller ”Lägg till nyhet”

Skriva stycke: Börja med att skriva en rubrik och skriv därefter din text i textrutan. I menyraden ovanför textrutan kan du välja olika alternativ för texten.

Lägg till bild: Börja med att klicka på ”Bild” -> Välj därefter ”Ladda upp” (om du vill ladda upp en bild från din dator) eller ”Välj” (om du vill ladda upp en bild du använt tidigare på hemsidan).

Lägg till YouTube klipp: Klicka på YouTube-knappen. Skriv en rubrik och klistra in URL-länken till YouTube-klippet

Truppen

Ladda upp foto: Här kan du ladda upp ett lagfoto

Anpassa sidan: Här kan du ändra benämningen på deltagare och ledare, samt ställa in sorteringsval, visning av foto och ålder.

Redigera personer: Här kan du lägga till roll, smeknamn och beskrivning om personerna. Samt välj att visa ledarnas mobilnummer och e-postadress.

Dokument

Ny mapp: Klicka på ”Ny mapp” för att skapa en mapp att sortera dina dokument i

Ladda upp dokument: Klicka på ”Ladda upp” för att ladda upp ett dokument, välj dokument och klicka på ”öppna” -> Välj om dokumentet skall läggas i någon mapp.

Frågor? Kontakta i första hand en huvudadministratör i din förening för hjälp.