Alla beställningar som gjort återfinns på aktuell försäljnings försäljningsöversikt. 


I Medlemsappen

I MedlemsAppen hittar du som säljer alla dina beställningar genom att klicka in på aktuell försäljning under fliken Lagkassan. Vill du veta mer om personen som köpt så kan du klicka på köparens namn för att få full information. När du levererat produkterna till köparen kan du markera detta genom att bocka i bockrutan till vänster om köparens namn.


I LedarAppen

I LedarAppen hittar du som är lagkassör alla  beställningar genom att klicka in på aktuell försäljning under fliken Lagkassan och sedan klicka vidare in på en medlems namn. Du kan här ta del av information om köpet genom att klicka på en köpares namn. Du kan även se om medlemmen markerat beställningen som levererad. Behöver du hjälpa säljande medlem kan även du bocka för om en beställning i vyn levererats. 


Du kan även ta bort en beställning som lagts av misstag genom att klicka på köparens namn och därefter klicka på soptunnan i höger hörn. OBS! Tänk på att köparen gjort en betalning som eventuellt ska betalas tillbaka. Om ni gör en återbetalning bör detta även markeras under fliken Transaktioner. 


I Medlemsregistret

I medlemsregistret kan du som är huvudadministratör följa hur det går för lagets försäljning. Detta gör du under fliken Lagkassor och Försäljningar. Genom att klicka på Visa till höger om aktuell försäljning kan du följa respektive medlems försäljningsinsats.