SportAdmin Lagkassa är en funktion i MedlemsAppen där du som medlem kan se lagkassans saldo, ta emot betalningsförfrågningar från din lagkassör och hantera dina försäljningar. I denna artikel hittar du hur funktionen funkar.1. Ladda ner MedlemsAppen

För att kunna se lagkassan och sälja måste du först och främst se till att MedlemsAppen finns nedladdad på din smartphone.


Ladda ner appen här i Google Play 


Ladda ner appen här i App Store


2. Leta upp din försäljning 

När appen väl är nerladdad är det dags att leta upp fliken Lagkassan. Här hittar du alla dina pågående försäljningar. Klicka in på den aktuella försäljningen. 


3. Dags att börja sälja!

Sälj via webbshop

För att enkelt få ut information om er försäljning kan medlemmarna dela med sig av sin webbshopslänk till nära och kära, eller varför inte via sociala medier. Webbshopslänken hittar du via knappen Till webbshop. Kopiera länken och dela med dig av den i så många kanaler som möjligt. Personer som vill bidra genom att göra ett köp går in på länken, väljer vilka produkter de vill köpa, anger sina kontaktuppgifter och slutför beställning genom att betala. 


Sälj direkt i Appen

Om du vill sälja till någon som du har framför dig, t.ex. vid dörrknackning, kan du även sälja direkt via appen. Klicka på Skapa nytt köp, fyll i de uppgifter du önskar av kunden och klicka sedan på Gå till betalning. Välj det betalsätt köparen önskar betala med och gå sedan vidare. Låt köparen scanna QR-koden och sedan slutföra sin beställning genom att betala. 


Oavsett om du säljer via webbshop eller QR-koden i appen så landar alla beställningar på din försäljningsöversikt. TIPS! Genom att klicka in på aktuell försäljning i Lagkassan ser du vilka som har köpt av dig. När du har levererat produkterna till köparen kan du markera detta genom att bocka i bockrutan till vänster om köparens namn.