Under Föreningsinställningar i vänstermenyn → Appar i toppmenyn ställer föreningen in inställningar för Ledar- och MedlemsAppen.

LedarAppen

Föreningen kan här välja hur många perioder som ledarna ska komma åt utöver den/de aktiva perioderna i LedarAppen.

MedlemsAppen

Föreningen kan här välja vilka medlemsgrupper som ska vara tillgängliga i MedlemsAppen. Det går också att skicka ut information om MedlemsAppen till föreningens medlemmar och ledare härifrån.