Varje år börjar och slutar ledare, styrelsemedlemmar, kanslister och andra administratörer i föreningen. Lika viktigt som det är att ge alla nya inlogg till SportAdmin - lika viktigt är det att ta bort dem gamlas inlogg. Mängder av personuppgifter behandlas i SportAdmin och därför är det viktigt att det enbart är aktuella administratörer som har inlogg.

Hur rensar vi bort administratörer?

Gå till administratörer i vänstermenyn klicka på ”Ändra” till höger om administratören du vill ta bort klicka på ”Ta bort”. Här kan ni också ändra administratörens behörighetsgrad om det är någon som inför den nya perioden behöver en ny.

Vet du inte vilka som bör vara administratörer? Ta hjälp av kolumnen ”Admin” som visar vilken period personen senast varit aktiv i. Ni kan enkelt sortera i denna kolumnen och ta bort de personer som inte är administratör i aktuella perioder.