Behöver era medlemmar få ut ett underlag till Friskvård gör ni så här:

1. Gå till "Fakturering" i vänstermenyn Ändra "Status" till "Betald" --> Sök upp fakturan i "sökrutan" antingen via fakturanummer eller medlemmens namn.
  2. Klicka på "ändra" ute till höger --> Klicka på "skriv ut fakturan" --> Spara ner/ladda ner underlaget på din dator.
  3. Skapa ett mail till medlemmen och maila iväg underlaget till medlemmen.
  4. Klart!