Under ”Utmärkelser” i vänstermenyn och ”Grupper” i toppmenyn kan du bocka i klarade utmärkelser för föreningens aktiva medlemmar.

1. Välj en period och grupp
  2. Klicka i avklarade kriterier på rätt person för en utmärkelse/kriterie

Du kan också bocka i avklarade kriterier i LedarAppen, såhär gör du.

Skriv ut utmärkelser

Skriv ut utmärkelserna. Utskriften kommer innehålla utmärkelsens rubrik och tillhörande kriterie.

1. ”Utmärkelser” i vänstermenyn
  2. ”Grupper” i toppmenyn
  3. Välj en period och grupp
  4. Klicka på "Exportera" uppe i högerhörnet
  5. "Skriv ut"

Exportera till excel

Ladda ner protokollet i form av ett excelark. Protokollet kommer innehålla namn på varje medlem och en ruta för varje utmärkelse och kriterie.