Att komma igång med sin Lagkassa är enkelt. Det enda du behöver göra är att ta dig igenom följande steg:

1. Ta dig till SportAdmin LedarApp och välj "Lagkassa" i bottenmenyn
  2. Välj vilket av dina lag du vill starta en Lagkassa för, acceptera användarvillkoren och klicka sedan "Kom igång"
  3. Följ Kom-igång-guiden för att komma igång på bästa sätt.

Notera att endast användare med behörigheten Huvudadministratör, Ledare Plus och Ledare kan starta en Lagkassa.