För att utmärkelserna ska kunna användas i en medlemsgrupp behöver de kopplas till den specifika gruppen/grupptypen.

Koppla på utmärkelser via "Grupper":

1. Gå till "Grupper" i vänstermenyn
  2. Klicka på "Ändra" ute till höger om en grupp
  3. Till höger ligger föreningens samtliga utmärkelser. Bocka i önskade utmärkelser som ska användas i gruppen
  4. Klicka "Uppdatera"

Det går också bra att masskoppla på utmärkelser för flera grupper samtidigt:

1. Gå till "Grupper" i vänstermenyn
  2. Klicka på "Utökat läge >>" uppe i högerhörnet
  3. Bocka i de grupper du önskar masskoppla på utmärkelser för
  4. Klicka på "Ändra markerade" uppe i högerhörnet
  5. Bocka i bockrutan för "Utmärkelser" i den vita rutan längst upp och klicka sedan i önskade utmärkelser
  6. Klicka "Uppdatera"

Masskoppla på utmärkelser via "Grupptyper":
Om en specifik grupptyp alltid ska ha specifika utmärkelser påkopplade, går det bra att koppla på dessa direkt via "Grupptyper".

1. "Inställningar" i vänstermenyn
  2. "Grupptyper" i toppmenyn
  3. Klicka "Ändra" ute till höger om den grupptyp du vill koppla på en utmärkelse för
  4. Bocka i utmärkelser
  5. Klicka på "Uppdatera"