Utmärkelser kan användas för att hålla koll på medlemmarnas nivå, främst simföreningar som använder detta. 


Skapa utmärkelse

Under Utmärkelser i vänstermenyn → Översikt i toppmenyn kan föreningen skapa utmärkelser. 

 1. Klicka på Skapa utmärkelse uppe i högerhörnet
 2. Fyll i:
  - Namn: döp utmärkelsen
  - Sortering: välj ett sorteringsnummer som du vill att utmärkelsen ska ha. Utmärkelser utan sorteringsnummer hittas längst ner i listan.
  - Ladda upp fil: ladda upp en bild till utmärkelsen.
  - Kriterier: klicka på Lägg till kriterium för att ange uppgifter som ska uppfyllas för att klara utmärkelsen.
 3. Klicka Spara.


Koppla utmärkelse till en grupp

Varje utmärkelse kan kopplas till specifika medlemsgrupper. Detta gör ni genom att gå till Medlemsgrupper i vänstermenyn → Grupplista i toppmenyn → klicka på Ändra ute till höger om en grupp → på högersidan kan ni bocka i vilka utmärkelser som ska kopplas till den här gruppen. 


Massuppdatera

Om det är flera grupper som ska ha samma utmärkelser kopplade till sig gåt det att ställa in detta för flera grupper samtidigt genom att gå till Medlemsgrupper i vänstermenyn → Grupplista i toppmenyn → klicka på Utökat läge >> uppe i högerhörnet → bocka i de grupper du önskar masskoppla på utmärkelser för → klicka på Ändra markerade uppe i högerhörnet → bocka i bockrutan för Utmärkelser välj önskade utmärkelser som ska kopplas till valda grupper → Uppdatera.


Koppla utmärkelse till en grupptyp

Om en specifik grupptyp alltid ska ha specifika utmärkelser påkopplade kan detta kopplas på genom Föreningsinställningar i vänstermenyn → Grupptyper i toppmenyn → klicka på Ändra ute till höger om den grupptyp ni ska korrigera → välj vilka utmärkelser som ska kopplas till denna grupptyp → Uppdatera