Under "Utmärkelser" i vänstermenyn går det att skapa och/eller importera utmärkelser.

Skapa egna utmärkelser:

1. Klicka på "Skapa utmärkelse" uppe i högerhörnet
  2. Fyll i:
    - Namn: döp utmärkelsen
    - Sortering: välj ett sorteringsnummer som du vill att utmärkelsen ska ha. Utmärkelser utan sorteringsnummer hittas längst ner i listan
    - Ladda upp bild: ladda upp en bild till utmärkelsen, klicka på "Välj bild"
    - Kriterier: ange utmärkelsens titel och dess uppgifter som ska uppfyllas.
  3. Klicka "Spara"

Importera standardutmärkelser:

1. Klicka på "Importera" uppe i högerhörnet
  2. Klicka på de standardutmärkelserna du önskar importera (i dagsläget är det endast simföreningar som kan importera in sina simmärke)