I vänstermenyn Aktivitetsavgifter samlas alla aktiviteter som är möjliga att lägga till en aktivitetsavgift på.

Lägg till kostnad på en aktivitet:

För att lägga till en kostnad på en aktivitet följer ni nedan steg:

1. Gå till Aktivitetsavgifter i vänstermenyn.
  2. Klicka på Lägg till ute till höger om en aktivitet.
  3. Fyll i följande:
    Kostnadstyp: välj en kostnadstyp som finns under huvudtypen Aktivitetsavgifter.
    Fakturarad: fyll i vad det är för kostnad.
    Belopp: fyll i ett belopp.
    Om din förening är medlemsfinansierad, välj finansieringsmetod till höger.
  4. Klicka Spara.

OBS! En kostnad kan inte läggas till på en aktivitet som är upprepad eller som har en schemalagd kallelse.

En aktivitetsavgift går också att lägga upp via:

1. Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj grupp i rullistan.
  2. Kallelser i toppmenyn.
  3. Klicka på Lägg till kostnad ute till höger om en aktivitet.

ELLER

1. Medlemsgrupper i vänstermenyn → välj grupp i rullistan.
  2. Närvaro i toppmenyn.
  3. Klicka på datumet längst upp för den önskade aktivitet.
  4. Klicka på Lägg till kostnad i mitten på sidan.

Skicka kallelsen

När en kostnad är tillagd på en aktivitet kan kallelsen skickas ut. Detta görs som vanligt via medlemsgruppen under fliken Kallelser. Detta kan göras av såväl ledare som administratör.

Se film om hur du kommer igång med Aktivitetsavgifter >>