Under Arvodeshantering i vänstermenyn → Aktivitetsöversikt i toppmenyn visas en lista över samtliga aktiviteter som ger er överblick över vad som rapporterats av ledarna och var det finns eventuella avvikelser.

Genom att hålla muspekaren över varningstriangeln som kan finnas visas en beskrivning om vad det är för avvikelse.

Genom att klicka på Visa längst till höger på en rad kommer du till den specifika personens aktivitetsöversikt.