Många av SportAdmins funktioner utgår fram att medlemmen har en e-postadress. Ingen e-postadress? Inga aviseringar och ingen MedlemsApp. För att lätt få tag på de medlemmar som inte har en e-postadress finns det numera en egen flik för detta!

Fliken finnes under “Personregister” i vänstermenyn → “Varningar” i toppmenyn → “Epost”.

E-postlistan går att filtrera per period på personer som saknar e-post helt och hållet eller som har en e-post som är fel. Från denna sida kan man maila personen (om den har någon korrekt mailadress - för att inhämta fler korrekta mailadresser) eller SMS:a om man har mobilnummer till medlemmen.

Om en e-postadress är orange i listan innebär det att den har blivit svartlistad och SportAdmin skicka därmed inte fler mail till denna adress. Vet ni med er att adressen är korrekt kan man klicka på “Återställ” så kommer SportAdmin försöka skicka nästa mail till adressen. Annars, klicka på “Ändra” och ändrar adressen.

Även på personkortet blir e-postadressen orange. Klicka på e-posten för att direkt kommer till e-postlistan och korrigera adressen.