Om ni är ledare i mer än en förening behöver ni separata inlogg till vardera förening. Önskar ni inlogg till SportAdmin, kontakta din förening så hjälper de dig.

Såhär skickar ni som huvudadministratör ut inlogg till era ledare >>

Jag kommer bara in i min ena förening - Hur gör jag?

Om ni redan har inlogg i båda föreningarna och ditt användarID är samma - kontakta en av föreningarna och be dem ändra ditt användarID. AnvändarID:et måste skilja sig från den andra föreningen.