Utbildning 1 - Grunder

Här går vi igenom grunderna i systemet. Ni kommer att att få inloggningsuppgifter till SportAdmin under utbildningen.

Obs! Innan Utbildning 1 kan genomföras måste ni ha skickat in ert medlemsregister till oss. För att ladda upp medlemsregistret, klicka HÄR >>. Vi behöver fem arbetsdagar på oss att importera registret.

Utbildning 2 – Ekonomi

Här går vi igenom de bitar som rör ekonomi, så som gruppkostnader, aviseringar,

bokningsfunktion, arvodeshantering, MedlemsApp med mera.

Utbildning 3 – Hemsida

Här går vi igenom grundinställningarna för hemsidan.

Denna utbildning går bra att gå redan efter Utbildning 1.

Hur går det till?

Utbildningarna tar cirka 2 timmar och utförs över telefon. Se till att ha tillgång till dator med internetuppkoppling samt telefon.

Begreppen i vår kalender:

Utb 1: Utbildning 1 (grundutbildning)
Utb 2: Utbildning 2 (fakturering)

Utb Hem: Hemsideutbildning

Utb Alla: Utbildning 1, 2 eller hemsidan kan bokas in

Boka tid

För att boka en tid*, vänligen maila supporten på info@sportadmin.se
Klicka HÄR >> för att komma till utbildningskalendern.

Ange i mailet:

1. Föreningsnamn

2. Vilken utbildning det gäller (1, 2 eller 3)

3. Vilken tid

4. Hur många ni blir som sitter med**

5. Telefonnummer ni önskar att vi ringer upp på, alt. om ni behöver ett konferensnummer från oss att ringa upp på.

*Tiderna i kalendern är det som finns kvar att boka, tomma rutor är således inte att förväxla med att det är

ledigt. Vänligen utgå endast från tiderna som står.

** Vi rekommenderar att man är 1-3st som går utbildningen samtidigt, och att det endast är de som ska jobba

med systemet/ekonomin/hemsidan som deltar.

Önskar man en genomgång för sina ledare är detta något man gör internt inom föreningen i efterhand.