1. Signera avtal från SportAdmin

Föreningens firmatecknare kommer att få ett mail Från: SportAdmin i Skandinavien AB med Rubriken: Inbjudan att underteckna. I detta mail ber vi er klicka på den gröna knappen “Granska och underteckna” och underteckna avtalet mellan oss med mobilt BankID.

2. Ansöka om Billmateavtal

Vi kommer att hjälpa er att fylla i ett inlösenavtal via Billmate. Ett inlösenavtal behövs för att ni ska kunna ta emot kortbetalningar, delbetalningar och fakturaköp. Avtalet skickas digitalt till föreningens firmatecknare. När avtalet är ifyllt behöver ni bifoga ett konstituerande styrelsemötesprotokoll för att sedan underteckna inlösenavtalet med hjälp
av e-legitimation.

När Billmate har godkänt er ansökan kommer ni att få inloggningsuppgifter till Billmateonline - spara dessa. Därefter kommer vi att kontakta er på nytt
och hjälpa er vidare med införandet av Kansliservice.

3. Läs PDF:n

Läs igenom det här PDF-materialet innan det är dags för utbildning för att komma igång med Kansliservice på bästa sätt. Den innehåller viktig information inför er övergång till Kansliservice.
Bla. information om administrationsavgiften på 9-59kr och vikten av att ha förmedlat detta på ett tydligt sätt till medlemmarna för att undvika missförstånd.

4. Ladda upp medlemsregister

Ladda upp medlemsregister på följande länk.

5. Boka telefonutbildning 1

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender.

Övrig info
Ni kommer få tillgång till ert SportAdmin-konto samma dag som ni går första utbildningen. Utbildningen beräknas ta cirka 2 timmar och sker per telefon.
Återbud måste meddelas senast 24 timmar innan utbildningen äger rum, annars debiteras föreningen 500 kr ex moms för utbildningen.

6. Boka telefonutbildning 2

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender, gärna i nära anslutning till ert första utskick av avgifter.

Övrig info
Utbildningen beräknas ta cirka 2 timmar och sker per telefon.

7. Boka telefonutbildning avseende hemsida

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender.

Övrig info
Utbildningen beräknas ta cirka 1-2 timmar och sker per telefon.

8. Peka domän

Vi kan hjälpa er med att peka om er domän. När ni är redo att gå live med er nya hemsida så maila inloggningsuppgifter till ert webbhotell till info@sportadmin.se.