1. Signera avtal från Sportadmin

Föreningens firmatecknare kommer att få ett mail Från: SportAdmin i Skandinavien AB med Rubriken: Inbjudan att underteckna. I detta mail ber vi er klicka på den gröna knappen “Granska och underteckna” och underteckna avtalet mellan oss med mobilt BankID. 


2. Ansöka om Billmateavtal

Vi kommer att hjälpa er att fylla i ett inlösenavtal via Billmate. Ett inlösenavtal behövs för att ni ska kunna ta emot kortbetalningar, delbetalningar och fakturaköp. Avtalet skickas digitalt till föreningens firmatecknare. När avtalet är ifyllt behöver ni bifoga ett konstituerande styrelsemötesprotokoll för att sedan underteckna inlösenavtalet med hjälp
av e-legitimation.

När Billmate har godkänt er ansökan kommer ni att få inloggningsuppgifter till Billmateonline - spara dessa. Därefter kommer vi att kontakta er på nytt och hjälpa er vidare med införandet av Kansliservice. 


3. Förbered och läs på

Läs igenom vårt informationsblad och checklista innan det är dags för utbildning för att komma igång med Kansliservice på bästa sätt. Den innehåller viktig information inför er övergång till Kansliservice.

Bla. information om administrationsavgiften på 9-59kr och vikten av att ha förmedlat detta på ett tydligt sätt till medlemmarna för att undvika missförstånd.


4. Boka digital utbildning

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender, gärna i nära anslutning till ert första utskick av avgifter.
Ni ser alla lediga tider, samt preliminärbokar, genom att klicka här.

Övrig info
Utbildningen beräknas ta cirka 2 timmar och sker via Google Meet.
Återbud måste meddelas senast 24 timmar innan utbildningen äger rum, annars debiteras föreningen 500 kr ex moms för utbildningen. Ni behöver tillgång till dator och internetuppkoppling.


5. Digital utbildning 

Vi kommer samma dag som uppbokad utbildning att koppla på de nya funktionerna till er. Koppla in er i mötet avtalad tid för att gå igenom alla de nya funktionerna (genomgången tar ca. 2 timmar) – därefter är det bara att köra igång!