1. Signera avtal från Sportadmin

Föreningens firmatecknare kommer att få ett mail Från: SportAdmin i Skandinavien AB med Rubriken: Inbjudan att underteckna. I detta mail ber vi er klicka på den gröna knappen “Granska och underteckna” och underteckna avtalet mellan oss med mobilt BankID.

2. Skicka in bilagor

Vi kommer att fylla i ett inlösenavtal via Billmate åt er. Ett inlösenavtal behövs för att ni ska kunna ta emot kortbetalningar, delbetalningar och fakturaköp.

När vi har fyllt i detta avtal kommer vi att ringa upp er för att sedan maila över avtalet till er och be er komplettera med nedan bilagor.

Vi ber er därmed att skicka in nedanstående fyra bilagor för att vi ska kunna färdigställa avtalet.
1. En kopia av firmatecknares legitimation.
2. Ett konstituerande styrelsemötesprotokoll som bekräftar vem som är föreningens firmatecknare (se exempel).
3. Ett kontobevis där ert kontonummer samt föreningsnamn framgår, exempelvis ett kontoutdrag (se exempel).
4. Underskrift på Billmate ansökan
Skicka in bilagorna till info@sportadmin.se.

3. Läs PDF:n

Läs igenom det här PDF-materialet innan det är dags för utbildning för att komma igång med Kansliservice på bästa sätt. Den innehåller viktig information inför er övergång till Kansliservice.

Bla. information om administrationsavgiften på 9-59kr och vikten av att ha förmedlat detta på ett tydligt sätt till medlemmarna för att undvika missförstånd.

4. Boka utbildning

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender – ni ser alla lediga tider genom att klicka här. Lediga tider för en utbildning i Kansliservice har (Ebba, Frida, Linus, Amanda & Mattias).

Maila vilken utbildningstid ni önskar boka till info@sportadmin.se
Och vid bokning, ange:

• hur många ni är som kommer att gå utbildningen
  • om ni sitter tillsammans eller önskar ett konferensnummer att ringa in på

Övrig info
Utbildningen beräknas ta cirka 2 timmar och sker per telefon.
Återbud måste meddelas senast 24 timmar innan utbildningen äger rum, annars debiteras föreningen 500 kr ex moms för utbildningen.
Ni behöver tillgång till telefon, dator och internetuppkoppling.

5. Utbildning

Vi kommer samma dag som uppbokad utbildning att koppla på de nya funktionerna till er. Vi kommer sedan att ringa upp er vid avtalad tid för att gå igenom alla de nya funktionerna (telefon genomgången tar ca. 2 timmar) – därefter är det bara att köra igång!