1. Signera avtal från SportAdmin

Föreningens firmatecknare kommer att få ett mail Från: SportAdmin i Skandinavien AB med Rubriken: Inbjudan att underteckna. I detta mail ber vi er klicka på den gröna knappen “Granska och underteckna” och underteckna avtalet mellan oss med mobilt BankID.

2. Boka utbildning Hemsida

Hitta en tid som passar i vår utbildningskalender – ni ser alla lediga tider genom att klicka här. Lediga tider för hemsideutbildningen har (Ebba, Frida, Emmy, Linus, Amanda & Wilhelmina).

Maila vilken utbildningstid ni önskar boka till info@sportadmin.se.
Och vid bokning, ange:
hur många ni är som kommer att gå utbildningen
om ni sitter tillsammans eller önskar ett konferensnummer att ringa in på

Övrig info
Utbildningen beräknas ta cirka 1-2 timmar och sker per telefon.
Återbud måste meddelas senast 24 timmar innan utbildningen äger rum, annars debiteras föreningen 500 kr ex moms för utbildningen.
Ni behöver tillgång till telefon, dator och internetuppkoppling.

3. Peka domän

Vi kan hjälpa er med att peka om er domän. När ni är redo att gå live med er nya hemsida så maila inloggningsuppgifter till ert webbhotell till info@sportadmin.se