Med samåkningsfunktionen kan man planera och organisera hur man ska ta sig till en match, träning eller annan aktivitet. Samåkningsfunktionen hittar man under respektive aktivitet.


Skapa en körning

För att skapa en körning, tryck på "Skapa körning". Lägg därefter till antalet lediga platser i bilen, en ledig plats är redan tillagd automatiskt. Om man själv vill lägga till en person i sin bil, klicka på en av de lediga platserna och lägg till personen.


Jag behöver skjuts

Genom att klicka “Jag behöver skjuts” öppnas möjligheten att ta en ledig plats i en bil som en annan person i gruppen lagt till. Finns det inga lediga platser kommer ens status sparas och andra personer i gruppen se att du behöver skjuts.


Fliken samåkning

I bottenmenyn finns fliken “Samåkning”. Där samlas alla körningar för aktiviteten, samt en lista med personer som tryckt “Jag behöver skjuts”.


Samåkning och kallelser

Man kan skapa körningar och markera “Jag behöver skjuts” även om det inte skickats en kallelse för aktiviteten. Om en kallelse skickas iväg behöver man klicka “Kommer” för att få tillgång till samåkningen.