Få full koll på din föreningsvardag - ladda ner SportAdmin-appen!

I appen hittar du bland annat träningar, kallelser, utmärkelser, medlemskort, erbjudanden, mailutskick, nyheter och annat som rör din eller dina föreningar.

Ladda ner appen idag!

För att ladda ner appen behöver du ha ett App Store eller Google play-konto inställt på ett land i Europa. Appen finns tillgänglig i hela Europa och du behöver inte ha ett svenskt konto.