Så aktiverar ni MedlemsAppen

För att era medlemmar skall kunna logga in i MedlemsAppen behöver föreningen aktivera den inne i Medlemsregistret.1. Logga in i SportAdmin Medlemsregister på webben

2. Tryck på ”MedlemsAppen” i vänstermenyn under rubriken ”Administration”
3. Acceptera Föreningsvillkoren och tryck på ”Gå vidare”

Därefter tipsar vi om att ”Maila alla ikryssade grupper i perioden >>”. Här kommer ett förskrivet mail upp med instruktioner och länkar för att ladda ner MedlemsAppen. Klicka därefter på ”Maila utskicket”.