Ändra utseende på ert digitala medlemskort

Ni kan på egen hand ändra utseendet på era digitala medlemskort genom att klicka på fliken ”Utseende” i toppmenyn.

Logotyp

Ladda upp er logotyp genom att klicka på ”Bläddra”. Logotypen kommer anpassa sig automatiskt för att passa på medlemskortet, men desto högre kvalité bilden är i desto bättre kommer det se ut på kortet.

Bakgrund

Det finns två bakgrundsalternativ, färg eller bild.

Färg

Visar en större version av logotypen i bakgrunden tillsammans med en halvtransparent färg ovanför. Färgen ändras med hjälp av en färgkod som skrivs in i rutan ”Färg” och transparensen bestämms med hjälp av ett nummer i rutan ”Genomskinlighet”.

Bild

Väljer man alternativet ”bild” som bakgrund laddar man upp en bakgrundsbild på samma sätt som man laddar upp bild för logotypen.

Text

Det går att ändra textfärg på medlemskortet. Skriv in en färgkod under ”Färg” för att ändra färgen.