Lägg till företagserbjudande

Med Kansliservice kan föreningen ge sina medlemmar tillgång till olika företagserbjudanden som erbjuds av sponsorer eller samarbetspartners. Erbjudandet kommer att visas tillsammans med det digitala medlemskortet i SportAdmin MedlemsApp.

Lägg till ett erbjudande genom att gå till ”Medlemskort”, ”Erbjudanden”. Klicka därefter på knappen ”Lägg till” och fyll i de uppgifter som stämmer med ert erbjudande.

Lägger ni till flera erbjudanden med samma företagsnamn kommer de hamna under samma meny under ”Erbjudanden” i MedlemsAppen.