Aktivera digitala medlemskort

Med Kansliservice kan föreningens medlemmar få tillgång till ett digitalt medlemskort när det betalt sin medlemsavgift. Medlemskortet kommer de åt i SportAdmin MedlemsApp.

Alla inställningar för ert digitala medlemskort görs under menyn ”Medlemskort”. För att aktivera ett medlemskort, tryck på redigeringspennan på kortet för den aktuella perioden och klicka i bockrutan ”Aktivera”. Du kan också välja att ge perioden ett namn i rutan ”Benämning” och ställa in mellan vilka datum medlemskortet ska gälla.