Avräkningsrapporter i Billmate

Ni som förening får veckovis utbetalning från Billmate på de transaktioner som skett under veckan. Ni som förening får även en avräkningsrapport mailad till er veckovis från Billmate på vilka fakturor utbetalningen avser. Vi stämmer av och bryter söndagar 23:59 och avräkningsrapporten genereras måndagar 00:00.Skulle man vilja hämta hem avräkningsrapporten igen kan det enkelt göras enligt nedan:

Hitta avräkningsrapporten i Billmate Online

1. Logga in på föreningens konto i Billmate Online
  2. Tryck på ”Rapporter”

Du hamnar nu automatiskt på fliken ”Avräkningar”. I första vyn visas alltid den senaste avräkningen. Tryck i rutan ”Datum-intervall” för att visa flera avräkningar mellan ett visst
datum samtidigt.