Skicka gruppfakturor till organisationsgrupper

En gruppfaktura är en faktura som skapas till en specifik organisation för en specifik grupp.

Skapa fakturor

När alla inställningar är klara kan gruppfakturor skapas under fliken ”Fakturering”, ”Skapa gruppfakturor”. Under denna flik visas alla grupper där det finns fakturor att skapa.

Välj en organisationsgrupp genom att klicka ”Visa” ute till höger. Kontrollera därefter att förfallodatumet är rimligt samt att alla i gruppen ska få en faktura. Om någon inte ska få en faktura så klicka på ”Faktureras ej”. Klicka sedan ”Skapa fakturor” och glöm inte att gå till ”Behandla fakturor” för att skicka ut fakturan. Läs mer om detta här.