Skriv en fakturatext

Under fliken ”Fakturatexter” skapas de fakturatexter som ska finnas på fakturorna. Texten på en gruppfaktura kan skapas på två nivåer i systemet:

1. ”Standardtext” är en generell fakturatext som kommer ut på alla gruppfakturor.

2. Önskar man att ha flera olika fakturatexter till de olika grupperna kan man skapa dessa genom att klicka på knappen ”Lägg till fakturatexter”. Klicka därefter på knappen ”Koppla fakturatexter” för att koppla fakturatexterna till de olika grupperna.

OBS! Default anges alltid ”Standardtext” som fakturatext för alla grupper.