Prenumerationer

Under ”Bokningar” > ”Händelser” > ”Prenumerationer” syns de medlemmar som valt att prenumerera på en grupp via bokningsfunktionen.

Gör ett utskick

Ni kan göra ett utskick till era prenumeranter genom att klicka ”Gör ett utskick”. Det fungerar precis som ett vanligt utskick i SportAdmin.

Ta bort prenumerationer

Ni kan ta bort enskilda prenumerationer genom att trycka ”Ta bort” bredvid den person vars prenumeration du vill ta bort. Vill ni ta bort samtliga prenumerationer för vald period kan ni trycka på knappen ”Ta bort alla prenumerationer”.