I vissa träningsgrupper är platserna eftertraktade. Om föreningen använder sig av Bokningar kan man i inställningarna välja att lägga till prenumeration genom att bocka i "Bevaka grupp". Det sker då automatiska mailutskick till alla som bevakar när det blir en ledig plats i gruppen.

Lägg till bevaka grupp

För att personer utanför gruppen ska ha möjlighet att boka sig när fler platser finns, kan man bocka i "Bevaka grupp". Gå till Bokningar → Grupper → ändra på gruppen → avancerade inställningar → bocka i "Bevaka grupp"

Gör ett utskick

Under ”Bokningar” i vänstermenyn ”Händelser” i toppmenyn ”Bevakningar” raden under, syns de medlemmar som valt att prenumerera/bevaka en grupp via bokningsfunktionen.

Ni kan göra ett utskick till era prenumeranter genom att klicka ”Gör ett utskick”. Det fungerar precis som ett vanligt utskick i SportAdmin.

Ta bort prenumerationer

Ni kan ta bort enskilda prenumerationer genom att trycka ”Ta bort” bredvid den person vars prenumeration du vill ta bort. Vill ni ta bort samtliga prenumerationer för vald period kan ni trycka på knappen ”Ta bort alla prenumerationer”.