Formulärsinställningar

Här görs inställningar för texterna som visas på bokningssidan.Börja med att ”Aktivera”-funktionen.

Bokningssidan

Här skrivs texter som kommer fylla bokningssidan.– Rubrik (ex ”Bokningar till våra grupper”)– Startsidan: Här skall en inledande välkomsttext.– Före bokningen – Här skall en kort generell information med tex. regler som gäller för bokningen stå.– Efter bokningen – Här skall en kort text med ”Tack för din bokning” stå.