Informationssidan

Informationssidan är indelad i två kolumner. I den vänstra återfinns information från din förening och i den högra finns från SportAdmin.

Information från din förening

Här kan en administratör i föreningen skriva in viktiga meddelanden som riktar sig till alla inloggade. Som huvudadministratör uppdaterar man text och rubrik på sidan genom att klicka på knappen ”redigera denna sida”.

Födelsedagar från idag och en vecka framåt

Visar vilka av föreningens aktiva medlemmar som fyller år under den kommande veckan. Underlaget hämtas från de aktiva perioderna just i systemet. Klicka på mobiltelefonsymbolen (visas om det finns ett mobilnummer inlagt på deltagaren) för att skicka ett sms. Klicka på namnet för att se e-post och skicka ett mejl

Information från SportAdmin

Här ser ni information om SportAdmin tex. om nya funktioner i systemet, vad som händer just nu eller annan information från oss.