Grupprekommendationer i LedarAppen

Du kan rekommendera en grupp till dina aktiva inför nästa period. Rekommendationer syns i bokningsfunktionen när medlemmen är inloggad och ger den en fingervisning om vilken grupp den ska anmäla sig till.

1. Logga in i LedarAppen och gå till ”Mer”.
  2. Under ”Fler Funktioner”, välj ”Grupprekommendationer”.
  3. Välj den grupp du vill skapa en rekommendation för.

Bredvid varje person finns en fritextruta där du kan skriva en rekommendation för den specifika personen. Ska alla personer i gruppen få samma rekommendation inför nästa period klickar du på ”Massuppdatera” högst upp till höger och skriver in rekommendationen. Då kommer samtliga rekommendationer i gruppen skrivas över till den nya.