Fylla i utmärkelser i LedarAppen

Under ”Mer” i LedarAppen kan finns ”Utmärkelser” under ”Fler funktioner”. Där kan du fylla i avklarade kriterier för utmärkelser för dina grupper.

1. Välj den grupp du vill fylla i kriterier för.
  2. Klicka på utmärkelsen under ”Utmärkelser”, en meny dyker upp där du kan välja den utmärkelse som du vill bocka av kriterier på.
  3. Fyll i de kriterier som är avklarade för varje person. För att se vilka kriterier som har vilket nummer, klicka på ”Visa kriterier” så syns en tydligare beskrivning.

Du kan också fylla i kriterier i systemet, såhär gör du.