Lägg till ny medlem i LedarAppen

Ledaren kan, från sin LedarApp, lägga till en ny medlem.

1. Gå in på en obekräftad aktivitet i LedarAppen
  2. Tryck på knappen ”Lägg till ny deltagare”. Finns inte knappen? Knappen ”Ledare” måste vara i-bockad under Anmälningar, läs mer om hur ni gör här.
  3. Lägg till e-mail eller telefonnummer till personen som du vill lägga till och tryck ”Skicka länk”
  4. Medlemmen får då en länk till en anmälningssida. Där får den fylla i sina kontaktuppgifter.
  5. När uppgifterna är ifyllda skickas medlemmen till en betalsida. Är Prova-på aktiverat för gruppen läggs medlemmen in i gruppen med Prova-på status och kan vänta med betalning tills den bestämda perioden är slut (Här kan ni läsa om hur ni aktiverar och ändrar Prova-på). Är direktbetalning aktiverat måste medlemmen betala för att bekräfta sin plats och läggas in i gruppen.