Rapportera närvaro i mobilen

Ladda ner SportAdmins Ledarapp från AppStore eller GooglePlay

Logga in med dina inloggningsuppgifter som du har till SportAdmin.

Klicka på menyn ”Rapportera” och välj den aktivitet som du vill rapportera närvaro för. Klicka ur de medlemmar som inte är på träningen och klicka i de ledare som är på träningen och ”Bekräfta”.

Medlemmar kan också förhandsrapportera – läs mer här!

(Aktiviteterna blir möjlig att rapportera på 24 timmar innan aktivitetens starttid)