• Ladda ner SportAdmins Ledarapp från AppStore eller GooglePlay
  • Logga in med dina inloggningsuppgifter som du har till SportAdmin.
  • Klicka på menyn ”Rapportera” och välj den aktivitet som du vill rapportera närvaro för. Klicka ur de medlemmar som inte är på träningen och klicka i de ledare som är på träningen och ”Bekräfta”.
  • Medlemmar kan också förhandsrapportera – läs mer här! (Aktiviteterna blir möjlig att rapportera 24 timmar innan aktivitetens starttid)