Design ”Logga”

För att aktivera den nya designen ”Logga” loggar du först in i hemsideverktyget. Under”Inställningar – Hemsida”, ”Design” och fliken ”Inställningar” bockar du sedan i ”Logga”.

Under ”Inställningar – Hemsida”, ”Design” och ”Logga” korrigeras utrymmet mellan de två menyerna.

Lägg till text

Text läggs till genom att fylla i de två textraderna. Textens placering kan korrigeras med valen ”Top” och ”Vänster” och textens utseende kan korrigeras med valen ”Typsnitt”, ”Storlek” och ”Färg”.

Textraden ”Verksamhet” kan ändras först om man valt en verksamhet i rullgardinslistan under ”Hantera logga”

Lägg till logga

Föreningens logga läggs till genom att klicka på knappen ”Lägg till logga”. Välj därefter storlek på loggan. Här ges även möjlighet att ändra marginalen mellan de två menyerna.

Tips! Om man önskar se mer utav bakgrundsbilden kan det vara fördelaktigt att öka marginalen mellan de två menyerna.