Visa ledarnas mobilnummer och e-postadress

Ledarens mobilnummer och e-postadress kan visas via en sida med sidtypen ”Truppen”. (För att lägga till en sida gå till ”Inställningar – Hemsida”, ”Sidor” och ”Lägg till sida”)

För att välja att visa ledares mobilnummer och e-postadress klicka på lagsidan och klicka sedan på ”Truppen” och ”Redigera personer”. Klicka på ledarens namn, bocka i mobilnummer och e-postadress och ”Uppdatera”. Klicka därefter på ”Tillbaka” för att se resultatet – Klart!

Tips, testa att högerklicka på det gråa kuvertet.
Genom att högerklicka på kuvertet så kan man ”kopiera e-postadressen”