Skapa en ny sida

Lägg till sida

En sida är en flik som visas i den nedre menyraden. En sida läggs till under fliken ”Inställningar – Hemsida”, ”Sidor”. Klicka där på ”Lägg till sida” och gör alla inställningar för sidan.

Välj en sidtyp

När sidan skapas är det tvingande att välja en sidtyp. Detta är en viktig inställning eftersom olika sidtyper har olika egenskaper. Nedan finns en beskrivning av samtliga sidtyper:

Startsida – Varje verksamhet måste ha en startsida. Här visas ett välkomststycke samt verksamhetens nyhetsflöde.
Nyheter – På denna sida visas verksamhetens nyhetsflöde med ett tillhörande nyhetsarkiv.
Kalender – Varje verksamhet kan ha en kalender. I kalendern visas aktiviteter för den grupp som är kopplad till verksamheten.
Matcher – På denna sida visas lagets/gruppens spelade och kommande matcher samt matchernas resultat.
Grupper – Detta är en sidtyp som endast kan finnas på föreningssidan. Här visas alla föreningens grupper och respektive grupps ledare.
Dokument – Varje verksamhet kan ha en dokumentsida. Här ges möjlighet att ladda upp dokument som föreningens medlemmar behöver ta del av.
Formulär – På denna sida visas ett valt anmälningsformulär (som är skapat i medlemsregistret) så att medlemmarna kan göra anmälningar direkt via hemsidan.
Bred/smal sida – Detta är textsidor som kan fyllas med stycken.
Länk – Denna sidtyp länkar direkt vidare till en annan hemsida.
Gästbok – På denna sida kan medlemmarna själv göra inlägg.