Toppbanner

Toppbannern är en banner som visas överst på er hemsida. Denna kan användas för att informera om kommande evenemang, anmälningar, bli medlem eller andra viktiga händelser.

För att lägga till en Toppbanner följer ni nedan steg:
1. Gå till ”Inställningar – Hemsida” och klicka på menyn ”Annonser” och fliken ”Toppbanner”.
2. Kryssa i ”Aktiverad” och lägg till den text du vill ska visas (Tips: håll det kort och koncist). Lägg till en eventuell länk om ni vill att bannern ska länka vidare till en annan sida (kanske till er biljettsida för nästa match/tävling?). Välj vilka sidor som Toppbannern ska visas på och klicka på ”Uppdatera”