Om föreningen har ett stort antal annonser kan det vara att rekommendera att skapa rullande annonser. Då kommer ett par annonser att dela på samma plats.

Såhär skapar du rullande annonser

1. Gå till ”Inställningar – Hemsida” ”Annonser” och lägg till dina annonser
2. Klicka på ”Lägg till annons” igen och välj ”Gruppering start”. Välj hur många annonser som ska synas åt gången.
3. Klicka på ”Lägg till annons” igen, välj ”Gruppering slut” och klicka ”Spara”.
4. Flytta raderna ”Gruppering start” och ”Gruppering slut” i översikten med hjälp av de blå pilarna. ”Gruppering start” ska ligga ovanför den första annonsen som ska pendla och ”Gruppering slut” under den sista.
5. Kryssa i de röda rutorna ”Visas”