Justera ram och marginaler på annonser

Gå till ”Annonser” och välj fliken ”Inställningar”, här kan du sedan välja höjden på annonserna samt önskad marginal. En ram läggs också till runt annonserna.

Dessa inställningar kan självklart tas bort genom att antingen:
– Gå in på annonsen, trycka på redigera bild och sedan bocka ur ”Med ram” samt sätta ”Marginalen” och ”Höjden” till -.
– Eller hålla ute till vänster på annonsen i översikten och sedan trycka på ”Redigera” och göra ovanstående ändringar.