Om föreningen vill inhämta samtycke från medlemmarna kan detta göras med hjälp av användarvillkor.

Lägg till användarvillkor genom att gå till Föreningsinställningar i vänstermenyn → Användarvillkor i toppmenyn klicka på Lägg till nya användarvillkor → skriv in er text i textrutan och bocka i rutan Aktivera  klicka på Spara.

När villkoren är aktiverade kan medlemmarna godkänna dessa i MedlemsAppen, via anmälningsformulär samt i bokningsfunktionen.